-
 
PANDHY'S™ PRODUKTER
 
PANDHY'S™ hudpleieprodukter er rene og naturlige produkter, som
inneholder eteriske kvalitetsoljer som gir huden "hjelp til selvhjelp".
PANDHY'S™ produkter er spesilet utviklet for å brukes sammen med
PANDHY'S™ Hårfjerningssystem og brukes også av profesjonelle.
Produktene kan alle brukes på flere måter og områder, og felles for dem er at de er
 meget helende, gjenoppbyggende og beroligende for huden.
Til den optimale etterbehandling og pleie.

 
 
 
 
PURIFYING & CALMING Skin Cleanser
Hypoallergen rens og toner spesielt utfomet for å rense huden for alle urenheter, makeup og oljer før behandling. Den er svært skånsom og effektiv, og kan brukes på alle deler av kroppen, også ansiktet. Den unike sammensetningen har antibakteriell, cellefornyende og betennelsesdempende egenskaper. Disse egenskapene har en lindrende og beroligende effekt på huden, og bidrar til å redusere rødhet (hvis noen) etter behandling. Fri for kunstige konserveringsmidler, parfyme og fargestoffer.
 
Bruk:Brukes som rens av huden før og etter Sugaring. Kan også brukes som daglig rens av huden. Spray Skin Cleanser på bomullspads og rengjør huden godt over hele området som skal behandles. Du kan også spraye direkte på huden og tørke godt over med en bomullspads eller ikke loende papir.
 
 
 
 
PANDHY’S™ POWDER
Et rent, raffinert, mineralpudder av høy kvalitet og små partikler som ikke tetter porene, men absorberer naturlig fuktighet i huden. Pudderet er helt uten parfyme, kjemikalier, oljer, aluminium og er hypoallergen. 
 
Bruk:  Brukes før hårfjerning når huden er renset. Og underveis i behandlingen hvis huden blir fuktig. Påføres i et tynt og jevn lag. Pass på at huden er tørr før påføring av pudder, så den ikke klumper seg og blokkerer porene
 
 
 
 
 

RATHANY Calming & Hydration Lotion
Lett absorberende lotion, med helende, beroligende og dypt fuktighetsgivende effekt, for daglig bruk, og for hele kroppen. Inneholder ingen konserveringsmiddel, farge- eller duft tilsetninger.
Denne lotion består av flere beroligende og lindrende ingredienser. Inneholder også naturlig Krameria Triandra ekstrakt, som gjør at den skånsomt lindrer og beskytter selv sensitiv hud. Krameria Triandra er kjent for sin milde, men svært intensive betennelsesdempende effekt, og den hjelper med å lukke porene etter behandling.  Lotionen gir også fuktighet til huden etter Suging behandling. Mentol er tilført for sin lokalt beroligende og helende effekt.
 
Bruk: Lotionen brukes som etterbehandling på huden etter hårfjerning. Masseres godt inn. Kan med fordel brukes hver dag som beroligende og fuktighetsgivende krem.
 
 
ACV  Cure Lotion 150 ml
Inneholder Eple Cider eddikk. Anti-inflamatorisk, beroligende og helbredende lotion.
Den har en antiseptisk og antibiotisk effekt, ledsaget av en sammentrekkende effekt, som er veldig gunstig rett etter epilering / hårfjerning, for å unngå bakterielle angrep. De samme egenskapene gjør den til et godt pleieprodukt, fordi den i regelmessig bruk eliminerer hudproblemer som akne, betennelser og rødhet, og gir en velstelt og frisk hud.  Inneholder ingen konserveringsmiddel, farge- eller duft tilsetninger.
 
Bruk:Lotionen brukes som etterbehandling på huden etter hårfjerning. Masseres godt inn.
Perfekt produkt til bruk etter hårfjerning og som pleie. På grunn av denne høye konsentrasjonen er det et mirakuløst produkt med sine ingredienser; roe ned psorisasis, eksem, kviser og veldig bra i behandling av alle typer hud allergier som forårsaker kløe. Egner seg også som aftershave og ved solbrent hud!
Vennligst ikke døm lukten av ACV Lotion ved å lukte av tuben. Påfør huden og la eddikduften fordampe; en god, frisk sitrus lignende lukt vil etterlates. Eple Eddikk har meget gunstige effekter, og våre produkter inneholder ingen form for tilsetninger eller parfyme for å dekke over lukt av de aktive råmaterialene.På grunn av den høye konsentrasjonen av epleddik, er ACV en mer flytende milk lotion, og  krever litt oppmerksomhet og forsiktighet i tubeform.
 
 
SPAROMA Mineral Massasje & Salt bad
Saltets opprinnelse er Pannon Sjøen og er et mineralsalt, blandet med rene, naturlige essensielle oljer av høy kvalitet. Saltskrubb er et utmerket produkt til å fremme en sunnere, vakrere og mer ungdommelig hud. Saltskrubb bidrar også til å forebygge problemer med inngrodde hår. Det er en effektiv metode for peeling for hele kroppen. Huden vil lettere tiltrekke seg fuktighet, og hindrer den fra å bli tørr og irritert. Huden føles silkemyk. Ved jevnlig bruk av PANDHY’S Massasje Salt vil huden være godt eksfoliert.
Bruk:
Kan brukes tørr eller blandet med oljer eller Lotion. Oppnå perfekt peeling med å blande med vår SigmaLine Washing Foam! Peel godt over huden med sirkelformede bevegelser. Skyll deretter. Peel huden jevnlig 2 ganger i uken.
TIPS. PANDHY’S Sparoma salt tilført i et bad vil gi en mer avslappet følelse og flere giftstoffer forlater kroppen. Tilfør halve boksen, og ligg i badet i 20-40 minutter. Spenninger i muskulatoren løses opp, huden  blir livet opp og strammere. Kan også brukes som et fotbad ved å tilsette 2 spiseskjeer Sparoma Salt i fotbadet. Påfør et tynt lag med Lyli Softener Krem
Peeling med SigmaLine og SPAROMA salt: bland SigmaLine Washing Foam med Ønsket mengde SPAROMA salt. Peelingen er som skummende krem i starten. Etter hvert trer saltkornene mer og mer frrem. En peeling som starter skånsomt og mildt, og som etter hvert får en tørrere og kraftigere peeling uten å drysse. SigmaLine er med på å binde saltet sammen, slik at det ikke drysser fra huden, samtidig som det gir en mildt peeliong og rengjøring. Huden føler ren, silkemyk og gir en fantastisk velvære følelse.
 
 

 
SigmaLine Washing Foam
SigmaLine Dusj Skum er en SLS-fri formel som bruker sukkertensider som surfaktant for å tilby en god rengjøring. Det er et luksuriøs dusj skum, som gir en spesiell dekandent dusj opplevelse. Fjerner forsiktig smuss, forurensing og døde hudceller uten å fjerne viktige oljer fra huden. Det er delikat, ikke-allergisk. Dets pH er 6,2 litt sur, som er det beste for huden din. Fri for parabener, kunstig farge og parfyme. For hele familien fra topp til tå. Etterlater en myk og fuktig frisk hud. Et av våre biologiske produkter.
 
Bruk:
La alltid flasken stå på korken. Dra ut korken og trykk på flasken med en bestemt og rask bevegelse. Vask kroppen ned skummet. Anbefales også sammen med SPAROMA Mineralsalt for en herlig peeling av huden!
TIPS: For en helt skjønn opplevelse av peeling bruk SigmaLine blandet med Espressomalt arabisk kaffe og PANDHY’S Massasje Sugar! (massasje Sugar skal ikke brukes av de som har diabetes)
 
 
 
MIRACULUM Essential Oil
Dette er en unik blanding av rene, naturlige essensielle oljer. Det er magisk hvordan den fjerner rødhet og betennelse. Kan brukes på inngrodde hår, kviser akne osv..
 
Bruk:
Anbefales som etterbehandling etter hårfjerning på sensitive områder som bikini/brasiliansk og ansikt. 2-3 dråper. Blandes med fordel i Lotions ved etterbehandling etter hårfjerning. Tilsett 2-3 dråper. Ved irritasjoner bruk Miraculum Oil daglig.
 
 
 
Lyli Softener Creme 
Dyp fuktighetsgivende og mykgjørende hudkrem som er formulert til å rense de øvre lag av huden, og med den øke den ytre blodstrømmen. Ideell til å mykne huden, forbedrer helbredelsen av hårfolliklene og løsner døde hudceller fra hudoverflaten.
Glycerin basert, glokose og lactic acid innhold, med den komplekse oppmykningseffekten av oliven, avokado og kokos olje, anis og søt fennikel.
Inneholder ingen konserveringsmiddel, farge- eller duft tilsetninger.
 
Bruk:
Masseres godt inn for å mykgjøre huden. Anbefales å bruke 2-3 kvelder før hårfjerning. Er også et perfekt nærende produkt til både albuer, knær og hæler. Og generell tørr hud.